små lätta moln

Hade en ledig dag idag. En enda.
 
Trodde inte att jag skulle orka något alls, men efter en ytterst välbehövlig sovmorgon så orkade jag ta mig upp och ut på en filt i värmen tillsammans med Jocke ett tag. Efter det hade jag tänkt ta en heldag i sängen men kom på bättre tankar och åkte iväg till Lidingö för att bada med Ann i eftermiddags- och kvällssolen. Efter det blev det både ett glas vin och en kaffe på balkongen innan hemgång. Tänk att det faktiskt hjälpte lite mot allt som smärtar i hela kroppen.
 
Man ska ta vara på och njuta av de små stunderna, och jag har faktiskt gjort framsteg idag.
Nu sängen, imorgon upp igen vid 5 för att spendera hela dagen på jobbet. Igen!
 
Augusti blir en nystart. Härligt.

jag måste

Jag måste dra ned på mina måsten.
 
De är de största hindren för mig själv just nu. När jag väl har gjort det kan man i lugn och ro börja strukturera livet. Ett steg i taget, en sak i taget. En dag i taget, en tanke i taget.
 
Just nu är det bara jobb jobb jobb. Dygnet runt nästan. Jag bor där. Nästan. Mitt huvud går på fullvarv och jag sliter för att driva runt stället. Jag saknar Jocke mycket, det är tråkigt att aldrig hinna umgås ordentligt. Tror att det var ett av de största misstagen jag gjorde - att ha för höga förväntningar på den här sommaren (igen). Den skulle ju bli så underbar, och jag trodde jag skulle ha mer tid över - i alla fall småsnuttar. Men nej - istället har vädret varit kasst och jag hinner absolut ingenting. Men samtidigt har jag blivit lite visare med åren och inser att man kan ta igen sånt senare, och att all tid på året har sin charm. Det är nästan så att jag nu istället längtar lite efter höstmyset, eftersom hösten inte för med sig lika mycket förväntningar och krav och press. men först vill jag bli lite brun, tack!
 
Peace&Love var jättehärligt, förutom att jag var dundersjuk igen. Trodde jag skulle få min första friska festival, men inte då. Det, vädret och viss oönskad närvaro var väl på minussidan. På pluslistan stod bland annat Thåström, sällskapet, armar som viftade i luften och Mange!
 
Har hunnit med ett supermysigt bröllop i Dalarna också, och ett besök på Carl Larsson-gården och gruvan i samband med detta. Tipptopp! Igår hade jag en ledig dag också och firade Ann, mest med att sitta i solen på balkongen och dricka bubbel. Nästa helg är det firande av mammas 60-årsdag och skärgårn som står på schemat!
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med att leva, det är svårt att få tiden att gå ihop. Har varit sjuklig i en månad nu, och jobbar full fart samtidigt. Men det börjar bli bättre i alla fall. Jag saknar min träning och mina vanor något enormt men hoppas på att kunna komma igång med allt till nästa vecka igen kanske. Efter det är prio ett - komma på vad jag vill göra med mitt liv. Just nu hinner jag knappt ens reflektera.

Bröllop!

Jag bor i princip på jobbet nu, sommaren rusar på utan att jag hinner märka det. Sömn är det dåligt med och god hälsa också. Därav också brist på träning.
 
Men - nu sticker vi ifrån allt en liten stund, för nu är det dags att bege sig till finaste Falun för att gå på prima bröllop! Återkommer senare med uppdateringar!
 
 
/Regn.

bakslag

Bakslag var väntat. Men det är bara att ignorera magontet ett litet tag till, hålla huvudet högt, kämpa på och låtsas som att det regnar. Till slut är det HELT över. Jag tycker bara allt är så tungt och förvirrande.
 
Nu mot jobbet för att sova där. Ska försöka bli frisk också. Mer update kommer senare.

RSS 2.0